Чт, 2024-03-28, 11:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:25
Шевченко розробив план, як зупинити "фурію роху" - Україна - Іспанія
Інші останні Спортивні новини

Тренерський штаб «синьо-жовтих» не збирається опускати руки в рідних стінах

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився останніми новинами з табору «синьо-жовтих» напередодні завтрашнього протистояння з Іспанією в рамках Ліги націй.

«Поки проблем не було, хлопці відновлюються. Сьогодні у нас передматчеве тренування. Дуже важливо, як вони себе будуть почувати. Вранці поспілкувалися з Коваленком, проблем у нього немає. Отримали негативні тести. Готуємося за нашим планом.

Наші футболісти грають на максимумі. Іспанія на сьогодні сильна, як і в попередні роки. У нас є мотивація, щоб показати хорошу гру. Розраховуємо на ті сили, які є, готуємо план на гру.

Однозначно розкриватися особливо не будемо, тому що є перевага в класі гравців. Ми повинні поміняти структуру, перш за все в обороні, зіграти компактно і агресивно. Іспанія добре використовує фланги. Якщо ми зможемо перекрити їх, спробуємо дати бій Іспанії.

Ми переглядали матч в Мадриді багато разів. Завтрашній матч буде іншим для нас, тому що інша підготовка, інші гравці. Щоб зупинити хороших футболістів - недостатньо діяти один в один: потрібна підстраховка, компактність, зміщення, потрібно витратити багато сил. Для нас завжди проблематично грати дві гри. Це вже буде третя. Сподіваюся, перш за все, вболівальники, які прийдуть на стадіон, підтримають хлопців і дадуть певну енергію».

Раніше збірна Іспанії оголосила заявку на матч проти збірної України. Відзначимо, що «Фурія Роха» лідирує у квартеті А4 Ліги націй, набравши після перших трьох турів 7 очок. У минулій грі збірна Іспанії мінімально здолала швейцарців завдяки голу Оярсабаля.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 807 | Додав: adminA | Теги: шевченко, Україна - Іспанія, ПЛАН, «фурія роху» | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]