Ср, 2024-04-24, 20:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:52
Ще два «золота» Євро-2013 з кульової стрільби виграв львів’янин Ігор Кізима
Інші останні Спортивні новини
Hа чемпіонаті Європи зі стрільби по рухомій мішені, який цими днями проходить у м. Зуль (Німеччина), учасники відстріляли другу вправу-МГ-12 (повільний + швидкий рух мішені).

І знову дві золоті нагороди в активі учня 11 класу Львівського училища фізичної культури Ігора Кізими, інформує ufk.lviv.ua.  

У стрільбі на особисту першість Ігор набрав однакову суму з французом Бенотом Герменом – 581 очко. Однак, у перестрілці нерви виявилися міцнішими у Кізими 19:15.

«Бронза» дісталася ще одному українцю Станіславу Лосю з Дніпропетровська.

І у командному турнірі збірна України у складі Кізими, Лося та кримчанина Владислава Щепоткіна поза конкуренцією. Українці на чотири пункти випередили фінів. На третьому місці французи.

Нагадаємо, що напередодні Кізима двічі переміг у стрільбі по мішені із змінним рухом. Отож, Ігор Кізима – європейський мультичемпіон. В його нагородній колекції відразу чотири золоті медалі юніорської континентальної першості.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 901 | Додав: adminA | Теги: два «золота» Євро-2013, кульової стрільби, львів’янин Ігор Кізима | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]