Вт, 2024-05-07, 03:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:37
Що буде означати поразка путіна у війні в Україні - Дуда розповів
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

На Заході чудово розуміють, що росія ще не програла війну і здатна на ведення військових дій. Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що оскільки російські війська все ще знаходиться на території Україні російський диктатор володимир путін ще не програв.

Про це польський лідер сказав під час спілкування з Альмарем Латурем - генеральним директором Dow Jones, який видає The Wall Street Journal.

«путін ще не програв війни. Сподіваюся, програє. А поки маємо ситуацію, коли російський каток тисне Україну, щодня на фронті гинуть сотні людей. росіян — понад 100 мільйонів, українців — менш ніж 40 мільйонів. Вже одна ця різниця показує, хто тут має перевагу. Для росіян людське життя нічого не означає, для українців кожне життя на вагу золота», – пояснив Дуда.

Він наголосив, що рф – ядерна держава, яка має «гігантські склади зброї».

Дуда підкреслив, що путін програє війну тоді, коли російську армію відкинуть за міжнародно визнані кордони України.

«Тоді ми скажемо, що вони нічого не отримали в результаті цієї війни, що їхній план поневолення України провалився, їхні імперські амбіції покарані, вони втратили сотні тисяч осіб», – підсумував політик.

Нагадаємо, що за 30 травня українські захисники ліквідували 470 російських військових, а також знищили засіб ППО ворога, 32 безпілотники різних типів тощо.

У ніч на 30 травня російський агресор вкотре атакував Київ іранськими дронами-камікадзе Shahed 131/136 іранського виробництва.

Сили ППО збили 29 з 31 ворожих БПЛА, запущених по Києву та області.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 276 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]