Чт, 2024-04-25, 01:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:16
Що країна розвивається в неправильному напрямку вважають 57% українців, а 8% - в очікуванні революції
Інші останні Політичні новини
Понад 50% громадян України вважають, що країна розвивається в неправильному напрямку, свідчать дані Всеукраїнського соціологічного дослідження, яке провело агентство політичного консалтингу "Перспектива".

"57,3% респондентів вважають, що Україна розвивається за неправильним курсом", - сказав провідний аналітик агентства політичного консалтингу "Перспектива" Олександр Ляпкало на прес-конференції 3 жовтня. За його словами, лише 25,4% опитаних вважають, що курс правильний, а 17,3% не змогли визначитися з відповіддю на запитання, чи правильно розвивається Україна, передає "Інтерфакс-Україна".

Водночас, зазначив експерт, 62,1% респондентів сподіваються, що поліпшення життя відбудеться зі зміною влади, і лише 37,9% опитаних пов'язують сподівання на поліпшення життя з нинішньою владою.

Згідно з дослідженням, 57,8% громадян України вважають, що країні необхідні серйозні зміни, але вони мають відбуватися поступово, і лише 8,6% схиляються до необхідності революційних змін, 20,3% вважають, що необхідні докорінні зміни за рахунок сміливих та рішучих дій. 12,3% респондентів згодні з тим, що країні потрібні лише деякі зміни, і тільки 1% опитаних відповів, що країні не потрібні ніякі зміни.

Опитування проводили 11-23 вересня 2012 року. У ньому взяли участь 2000 респондентів. Похибка вибірки становить 2,3%.

Зазначимо, згідно з дослідженням за серпень цього року, розвитком демократії в суспільстві, забезпеченням прав і свобод людини стурбовані трохи більше 10% українців.

А ось з тезою, що давно настав час піднімати народ на боротьбу проти влади, неспроможної керувати країною, минулого року погодилися 56,9% молодих людей, 49,8% людей середнього віку і 46,3% старших. Найменше з цим незгодні молоді - 16,4%. І завагалися з відповіддю 26,6% молодих.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1007 | Додав: adminA | Теги: неправильному напрямку, революції, а 8% -, країна, 57% українців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]