Чт, 2024-03-28, 15:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:00
П'єра Саркозі отруїли, думали у Франції
Інші останні Новини світу

На лікарняному ліжку закінчилися гастролі в Одесі П'єра Саркозі, сина президента Франції. Його запросили порадувати віп-публіку на закритій вечірці в елітному одеському ресторані "Чайковський". Проте після півночі П'єра "прихопив живіт" і француза відправили до лікарні, передає Сегодня. 

"П'єр прилетів на запрошення нашого закладу 24 січня. Опівночі він прибув у наш ресторан і відмінно відіграв за пультом. Глядачі були в захваті. Але наприкінці вечора йому стало погано, і його госпіталізували", - пояснив в. о. директора ресторану Андрій. За його словами, "Чайковський" до страждань відомого француза непричетний: "Він пив у нас тільки мінеральну воду. Це підтверджується відеозаписами - після того, що сталося, ми їх уважно проглянули. Судячи зі слів П'єра, йому стало погано ще перед тим, як він приїхав у наш ресторан. О 10-й ранку в нього вже болів живіт. Напевно, він отримав харчове отруєння по дорозі в Одесу".

Змученого кишковими кольками Саркозі одеські лікарі зустріли як віп-пацієнта, поклавши його в окрему палату з усіма зручностями. Як неофіційно підтвердили в лікарні, у П'єра - харчове отруєння середньої тяжкості. Його здоров'ю нічого не погрожує. До речі, про пригоди іменитого гостя швидко дізналися одеські чиновники. І тут-таки, про всяк випадок, приставили до палати П'єра сек'юріті з числа співробітників Держохорони.

На подив сина президента, до нього навідався мер Одеси Олексій Костусєв. "Дізнавшись, що в нашій лікарні лежить син президента Франції, я вирішив до нього з'їздити. Зі мною був начальник міськздоров'я Сергій Калинчук, - розповів міський голова. - П'єр - дуже скромний. Коли побачив мене, засоромився. Я недовго поспілкувався з ним. У розмові з'ясувалося, що хлопчик непогано знає історію міста. Наприклад, він багато читав про Дюка де Рішельє".

За словами Костусєва, Саркозі сказав йому, що отруївся в Празі. Учора, додає мер, в Одесу прилетіли французькі лікарі. Після консультації з нашими медиками П'єра Саркозі чартерним рейсом відправили назад на батьківщину.

Тимчасом у Франції вже назріває неабиякий скандал. Як стало відомо виданню від французьких колег, П'єр полетів до України, ні слова не сказавши батьку, і той не знав, де він перебуває.

"Після того, як з'явилася інформація про його отруєння, пішла хвиля новин про те, що сина президента Франції отруїли, як Ющенка. В оточенні Ніколя Саркозі дуже незадоволені друзями П'єра - він спілкується з реперами, іммігрантами. До речі, П'єр давно їздить по різних країнах як діджей, часто буває в Росії - заробляє гроші сам. Ще недавно він їздив на метро, але потім тато виділив йому машину з водієм-охоронцем", - розповів французький журналіст, що попросив не називати його прізвища.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1063 | Додав: adminA | Теги: Що П'єра Саркозі отруїли | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]