Ср, 2024-04-24, 03:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:29
Що робитимуть, якщо огорожу навколо Ради відновлять, розповіли у "Свободі"
Інші останні Політичні новини
У партії "Свобода" заявляють, що надішлють до відповідних органів влади запити: з яких підстав і ким було дано вказівку на встановлення металевого паркану навколо площі Верховної Ради, - і в разі необхідності прибиратимуть його як такий, що заважає вільному проходу виборцям. Про це кореспонденту повідомили у прес-службі партії.

"Не треба нас вважати особами, які або з болгаркою, або з динамітом будуть стояти біля паркану або входу до Верховної Ради - ми цього робити не будемо, але якщо потрібно, цей паркан буде ліквідовано, оскільки кожний громадянин, який проголосував як за нашу політичну силу, так і взагалі за депутатів парламенту, має право вільного доступу на територію Верховної Ради", - зазначили у прес-службі, відповідаючи на запитання, якими будуть дії представників партії, якщо наступного ранку повалений паркан буде відновлено.

При цьому в прес-службі наголосили: "Не треба лякати народ України тим, що ми прийшли вчиняти якісь реакційні дії. Ми боремося тільки за добробут українського народу, і жоден з нас не має на меті жодного зиску щось отримати, перебуваючи у парламенті".

Нагадаємо, 12 грудня представники партії "Свобода" болгаркою розпиляли паркан, який огороджує Верховну Раду. Огорожу розрізав брат голови "Свободи" Олега Тягнибока - Андрій, обраний на окрузі №125.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 934 | Додав: adminA | Теги: Свободі, Ради відновлять, огорожу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]