Вт, 2024-04-23, 16:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:14
Щоб продовжувати війну в Україні росія планує відібрати частину прибутків у великого бізнесу, – Bloomberg
Інші останні Новини російської федерації

Країна-агресор росія вже не має коштів для війни в Україні. Для того, щоб продовжувати бойові дії на нашій території, держава-терорист планує відібрати частину прибутку у великого бізнесу.

Журналісти ознайомилися з інструкціями, наданими урядовцям прем'єр-міністром михайлом мішустіним у середині грудня 2022 року.

Зазначається, що у кремлі розглядають одноразовий збір із виробників добрив та вугілля. Також у планах рф урізати витрати, які не пов'язані з обороною. Це відбуватиметься відповідно до зростання витрат на розвиток війни в Україні.

Йдеться про підвищення дивідендів від державних компаній та запровадження одноразової виплати. В ухвалі уряду такі зміни називають частиною "мобілізації доходів".

Окрім того, наказано виділити 175 мільярдів рублів (2,4 мільярда доларів) на додаткові витрати на переселення 100 000 осіб із Херсона до росії.

Інсайдери повідомили, що влада рф намагатиметься по можливості встановлювати для державних компаній дивіденди понад 50% від чистого прибутку.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 613 | Додав: adminA | Теги: україна, бізнес, Bloomberg, РФ, прибутки, війна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]