Пт, 2024-03-29, 07:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:35
Щоб зупинити російський терор - що потрібно Україні
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

  "Дозволить врятувати життя": у Зеленського розповіли, що потрібно Україні, щоб зупинити російський терор.

Україна сьогодні потребує посилення армії більшою кількістю систем протиповітряної оборони та авіації з ракетами класу "повітря-повітря". Останні мають бути здатними вражати ворожі цілі на дистанціях у понад 100 км.

Це допоможе зупинити російський терор. Таку думку висловив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

"Це те, що нам потрібно для того, щоб припинити терор українських міст із повітря керованими авіабомбами росіян", – наголосив він.

Глава ОПУ каже, що знищення російської бойової авіації на дальніх рубежах дозволить врятувати життя цивільних українців та інфраструктуру держави.

Раніше речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат наголосив, що країна-агресор росія може спровокувати техногенну катастрофу, атакуючи українські об’єкти атомної енергетики. За його словами, зокрема і для відбиття таких дій окупантів наша армія потребує літаків-винищувачів F-16.

Водночас у Словаччині 17 квітня заявили, що вже завершили передачу багатоцільових винищувачів четвертого покоління МіГ-29 Україні. Так, від Братислави ЗСУ отримають 13 таких літаків.

Як повідомляли ЗМІ, міністр оборони Олексій Резніков назвав пріоритети України напередодні 11-ї зустрічі у форматі "Рамштайн", яка відбудеться 21 квітня. Це захист неба, створення броньованого "кулака" української армії та забезпечення її боєприпасами.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 317 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]