Вт, 2024-04-23, 19:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:44
Щодо дозволів в’їзду в Україну - "ЄС" підготувала низку запитів до СБУ та Зеленського
Інші останні Політичні новини

"ЄС" підготувала низку запитів до СБУ та Зеленського щодо дозволів в’їзду в Україну

"Європейська Солідарність" підготувала низку запитів до СБУ і президента Зеленського щодо порушення українського законодавства і дозволу на в’їзд в Україну особам, які підтримали анексію Криму, публічно називають анексований Росією півострів спірною територією і виступали на окупованій українській землі

Про це повідомила співголова фракції Ірина Геращенко у Facebook.

"Зокрема, мова йде про актора "сватів" Федора Добронравова (нагадаю, серіал повернувся на наші блакитні екрани після зміни влади, а тепер і "кримнаші" до нас в гості пруться). Й щодо Dr Alban, який виклав в мережу фото з президентом і подякував йому, що той в обхід заборони допоміг в’їхати в Україну. Неможливо навіть уявити собі, щоб будь яка країна з такою легкістю прощала неповагу до територіальної цілісності і суверенітету, закривала очі на підспівувачів окупантів. А влада ще й знаходить час на зустрічі і фото з подібними персонажами", – зазначила політик.

Вона нагадала, що після попереднього запиту фракції до СБУ щодо журналістів "Звезды" на Майдані, їх таки видворили з України.


Нагадаємо, скандальний російський політик, яка підтримала анексію Криму, зібралася з лекцією до Києва.

Згодом шведський співак Dr. Alban, якому заборонили в'їзд в Україну через виступ в Криму, розповів, що президент Володимир Зеленський допоміг йому знову потрапити в Україну.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 794 | Додав: adminA | Теги: запит, Зеленський, СБУ, дозвіл в’їзду в Україну, ЄС | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]