Пт, 2024-03-29, 08:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:19
Штаб АТО - бойовики вели обстріли біля Пісків з кулеметів, мінометів та стрілецької зброї
Інші останні Надзвичайні новини

  Крім того, з гранатометів і стрілецької зброї окупанти провокували українських військових до бойового протистояння в районі Новотроїцького.

На Донбасі з початку доби, 17 січня, російсько-окупаційні війська здійснили три обстріли позицій Збройних Сил України. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зазначається, що на Донецькому напрямку гібридні війська вели вогонь з 82-мм мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по оборонцях Пісків. З мінометів такого ж калібру бойовики обстрілювали опорні пункти довкола Верхньоторецького.

"Також, близько години, противник з гранатометів і стрілецької зброї провокував наших воїнів до бойового протистояння у районі Новотроїцького", - йдеться в повідомленні.

У штабі наголосили, що українські військовослужбовці в жодному випадку на провокації противника не піддалися і вогонь у відповідь не відкривали.

"На інших ділянках нашої оборони порушень режиму тиші не зафіксовано", - додали в прес-центрі.

Нагадаємо, минулої доби, за даними штабу АТО, бойовики три рази обстріляли позиції українських військових, унаслідок чого двоє українських військових зазнали бойових травмувань.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 773 | Додав: adminA | Теги: Піски, штаб АТО, міномети, кулемети, бойовики, обстріли | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]