Чт, 2024-04-25, 12:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:44
Штаб АТО - на Донеччині окупанти викрадають молодих жінок для продажу за кордон
Інші останні Кримінальні новини

На тимчасово окупованих територіях Донецької області терористи викрадають молодих жінок для продажу за кордон. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

За інформацією місцевих мешканців, банди російсько-терористичних військ, котрі дислокуються в районі н.п. Озерянівка Донецької області, викрадають молодих жінок (здебільшого віком 25-26 років). Загарбники утримують полонянок у наметах, практично просто неба, а нещодавно налагодили канал продажу дівчат за кордон.

"Батькові однієї з таких дівчат, який приїхав за своєю донькою, бойовики прострілили ноги. Той, хто це вчинив, був затриманий так званим "МДБ" неіснуючої "ДНР". Ватажки бойовиків ініціювали розслідування", - зазначили у штабі.

У червні повідомлялось, що у тимчасово окупованому Донецьку проросійські бойовики викрадають людей і змушують їх різати метал на брухт у вщент зруйнованому аеропорту. "Останнім часом почастішали випадки викрадення місцевих мешканців Донецька і Макіївки з метою залучення до роботи в зруйнованому ними ж (терористами - ред.) аеропорту Донецька для різання металу на брухт", - йдеться у повідомленні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 748 | Додав: adminA | Теги: молоді жінки, Викрадення, окупанти, продаж, штаб АТ, донеччина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]