Чт, 2024-04-25, 00:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:06
Штаб АТО розповів, як бойовики спробували налякати ОБСЄ
Інші останні Надзвичайні новини

 Бойовики, намагаючись дискредитувати українських військових, наразили на небезпеку представників ОБСЄ.

Про це сьогодні, 27 грудня, повідомляє прес-центрштабу АТО.

"Підконтрольний бойовикам сайт ДАН з посиланням на одного з ватажків Едуарда Басуріна, повідомив, що він потрапив під обстріл українських військових разом з представниками ОБСЄ та російської сторони СЦКК у районі Комінтернового. "Випадково" разом з ними під обстрілами опинилися й представники російських мас-медіа, знімальна група ВГТРК", - йдеться в повідомленні штабу АТО.

Разом з тим підкреслюється, що всі ці повідомлення бойовиків - "це ще один фейк, яким вони намагаються спотворити реальну обстановку на лінії розмежування".

"Сьогодні станом на 15.00 у районі проведення АТО українська сторона взагалі не здійснила жодного пострілу, не зважаючи на 14 провокаційних обстрілів зі стрілецької зброї та гранатометів у бік наших позицій", - підкреслює прес-центр штабу АТО.

Зазначається також, що ця провокація є нічим іншим як спробою "відбити бажання" представників ОБСЄ у подальшому приїжджати до Комінтернового та намаганням приховати ті всі злочини, які бойовики скоюють проти жителів Комінтернового та сусідніх населених пунктів.

Як нагадує прес-центр штабу АТО, попередження про те, що бойовики готують провокації проти представників ОБСЄ у цьому районі українська сторона робила ще вчора.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 733 | Додав: adminA | Теги: штаб АТО, бойовики, спроби налякати ОБСЄ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]