Пт, 2024-03-29, 09:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:07
Штаб АТО - з початку доби зафіксовано 11 обстрілів, втрат серед бійців ЗСУ немає
Інші останні Надзвичайні новини

Сьогодні підконтрольні російській владі незаконні збройні формування 11 разів обстрілювали підрозділи ЗСУ України. Втрат серед бійців сил АТО внаслідок ворожих обстрілів не було.
Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на прес-центр штабу АТО.

Приморський напрямок. На цій частині фронту сьогодні було зафіксовано 5 ворожих збройних провокацій. Чотири з цих обстрілів противник, використовуючи озброєння БМП, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, здійснив по позиціях сил АТО в районі Широкиного. Окрім того, ще вночі загарбники з мінометів калібру 120 мм обстріляли наші оборонні укріплення на околицях Мар'їнки.

Донецький напрямок. На цій ділянці лінії бойового зіткнення проросійські озброєні банди відкривали вогонь по опорних пунктах сил АТО поблизу Зайцевого, Пісків та двічі - у передмісті Авдіївки. Тут бандити застосовували майже весь наявний у них спектр піхотного озброєння, а також великокаліберні кулемети та БМП.

Луганський напрямок. На цьому відрізку фронту кремлівські найманці проявляли свою ворожу активність лише в районі Бахмутської траси. Зокрема, близько опівдня вони били по захисниках селища Кримське з автоматичних станкових гранатометів та мінометів калібру 82 мм.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 754 | Додав: adminA | Теги: штаб АТ, Доба, 11 обстрілів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]