Пт, 2024-03-29, 15:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:51
Силами НАТО в Європі буде командувати чотиризірковий генерал, який вільно володіє російською мовою
Інші останні Новини Європейського Союзу

Американський генерал Крістофер Каволі 1 липня прийняв на себе командування силами НАТО в Європі. Він змінив на цій посаді іншого американського генерала Тода Волтерса.

Сенат затвердив кандидатуру від президента Джо Байдена на посаду командувача військ США в Європі та на посаду головнокомандувача НАТО. Генерал армії Крістофер Каволі був затверджений, оскільки США та європейські союзники працюють над тим, щоб допомогти Україні стримати наступ росії, а НАТО сподівається розширитися за рахунок включення Швеції та Фінляндії.
 
Каволі, який командує силами армії США на континенті, замінить генерала ВПС Тода Волтерса на посаді глави європейського командування США і верховного головнокомандувача союзниками НАТО. Він бере кермо влади в свої руки, поки російські сили поступово починають зміцнювати свої позиції на східному Донбасі України.
 
Чотирьохзірковий генерал вільно говорить російською мовою і отримав ступінь магістра в Єльському університеті з російської тематики. Він служив директором по росії в Об'єднаному комітеті начальників штабів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 389 | Додав: adminA | Теги: сили НАТО, Європа, чотиризірковий генерал | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]