Вт, 2024-04-23, 13:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:31
Сили АТО 7 разів відкривали вогонь у відповідь. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  За добу, що минула, російськими найманцями здійснено 30 обстрілів українських захисників, 7 з яких - із забороненої Мінськими домовленостями зброї. Про це сьогодні, 22 квітня, у своєму Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

У штабі зазначили, що активність бойовиків в зоні проведення антитерористичної операції залишається високою на всіх напрямках оборони, а надто - на Донецькому.

Так, вогонь з мінометів, кулеметів та гранатометів бандформування вели по підрозділах Збройних Сил України в напрямку Зайцевого, Авдіївки, Верхньоторецького.

Поблизу Луганського, обстрілюючи позиції сил АТО бойовики застосували озброєння БМП-1 та БПМ-2.

В районі Мар’їнки під прикриттям зброї різного калібру знову працювали ворожі снайпери.

На Маріупольському напрямку під вогонь з мінометів, гранатометів та протитанкового ракетного комплексу потрапили захисники України в Широкиному.

Неспокійно було й на Луганщині. Вогонь з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї бойовики скерували по українських воїнах у районі Трьохізбенки. А в Станиці Луганській, окрім укріплень сил АТО, з такої ж зброї було обстріляно контрольно-пропускний пункт в’їзду-виїзду.

Аби втримати натиск ворога, бійці ЗСУ змушені були 7 разів відкривати вогонь у відповідь, але тільки зі стрілецької зброї та гранатометів.

Раніше повідомлялося, що Росія влаштувала прихований маршрут постачання терористам зброї через неконтрольовану ділянку українського кордону.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 803 | Додав: adminA | Теги: вогонь у відповідь, сили АТО, 7 разів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]