Пт, 2024-03-29, 13:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:56
Сили АТО дали прочухана диверсійній групі окупантів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

З 18 години вчорашнього вечора бойовики продовжили ведення провокаційного вогню у напрямку позицій сил АТО, зокрема у Луганській області відбувся бій із ДРГ російських найманців.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

На Донецькому напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї терористи обстріляли Опитне, Піски, Мар'їнку, Верхньоторецьке, Троїцьке та Авдіївку.

На Луганському загарбники зі стрілецької зброї вели прицільний вогонь безпосередньо по позиціях ЗСУ у Новотошківці та Оріхово-Донецькому.

О 22.00 в районі Оріхово-Донецького відбулося бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою противника кількістю близько 20 осіб. Противник отримав гідну відсіч і втік з поля бою.

Нагадаємо, 8 листопада група бойовиків у кількості приблизно 20 осіб намагалася штурмувати українські позиції поблизу Майорська (Донецька область). Отримавши адекватну відсіч, бойовики залягли і спробували вийти з бою, забравши поранених і вбитих під прикриттям мінометного вогню.

10 листопада диверсанти намагалися атакувати позиції українських військових у районі Новозванівки (Луганська область).

11 листопада президент Петро Порошенко повідомив, що військовослужбовці мають наказ давати відсіч ворогу в разі загрози їхньому життю.

12 листопада стало відомо, що російська сторона готує псевдоматеріали про "геноцид Україною російськомовного населення Донбасу", зокрема про нібито знищення українськими військовими близько 500 жителів села Сокільники Луганської області.

Раніше секретар РНБО України Олександр Турчинов попереджав, що у разі продовження провокацій з боку бойовиків на сході країни, Збройні сили України припинять відведення озброєння і військової техніки.

15 листопада українська сторона попередила місію ОБСЄ, що у разі подальшої ескалації ситуації на Донбасі сили АТО готові повернути на першу лінію оборони відведену артилерію.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 797 | Додав: adminA | Теги: диверсійна група окупантів, прочухан, сили АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]