Чт, 2024-03-28, 15:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:12
Сили АТО надійно утримують позиції і не соромляться "відповідати". ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики вчинили 67 обстрілів українських позицій, застосувавши зброю різного калібру.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

"Гаряче" було на Донецькому напрямку. Поблизу Луганського по українських опорних пунктах терористи неодноразово вели вогонь з озброєння бойових машин піхоти. З мінометів різного калібру бойовики завдали 11 вогневих ударів біля Авдіївки і по одному - в районах Невельського, Новгородського, Опитного, шахти "Бутівка" і Зайцевого.

Для обстрілів у Пісках і Світлодарську групи бойовиків застосовували стрілецьку зброю і снайперів.

На Маріупольському напрямку поблизу Мар'їнки бойовики 6 разів стріляли по силах АТО з гранатометів, кулеметів, зенітних установок і стрілецької зброї. У районах Широкиного і Красногорівки вони вели вогонь з мінометів.

На Луганщині по українських бійцях біля Новозванівки бойовики стріляли із зенітних установок і автоматичних гранатометів.

"У свою чергу українська армія 10 разів відкривала вогонь по незаконних збройних формувань і далі надійно утримує свої позиції", - підкреслили в штабі.

Напередодні повідомлялося, що терористи вели обстріл по всій лінії зіткнення, епіцентром бойових дій залишається Авдіївка, на яку припадає близько половини всіх обстрілів на Донецькому напрямку. Також загострилася обстановка і на Маріупольському напрямку, найгарячішою точкою було Широкине, де скоєно низку мінометних обстрілів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 824 | Додав: adminA | Теги: сили АТО, відповідь, Позиції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]