Чт, 2024-04-25, 22:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:45
Сили АТО відбили атаку диверсантів біля Мар'їнки. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу російські окупаційні війська 56 разів відкривали вогонь по підрозділах Сил АТО.

Зокрема, 33 обстріли зафіксовано на Донецькому, 21 на Маріупольському та 2 на Луганському напрямках, передали у прес-центрі АТО на сторінці у соцмережі Facebook у п'ятницю 29 липня.

"На Донецькому напрямку по захисниках Авдіївки ворог неодноразово застосував 82-мм міномети, гранатомети різних систем, зенітні установки, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Крім цього, противник використовував міномети калібру 82 мм у Троїцькому та Майорську, гранатомети – у Зайцевому та Новгородському, а великокаліберні кулемети – під Луганським", - йдеться у повідомленні.

У штабі розповіли, що на Маріупольському напрямку вчора близько 21.00 години ворожі диверсанти у кількості до 30 осіб, використовуючи гранатомети та стрілецьку зброю, спробували захопити опорні пункти сил АТО у Мар’їнці.

"Українські воїни відкрили вогонь у відповідь та змусили противника відступити. Втрат серед наших бійців немає", - поінформували у прес-центрі.

"Крім того, у Мар’їнці, Водяному та Красногорівці російські окупанти обстріляли укріплення Сил АТО з 82-мм мінометів, під Павлополем, Широкиним та Гнутовим – з гранатометів, а в Старогнатівці та Лебединському – з великокаліберних кулеметів", - йдеться у повідомленні.

На Луганщині бойовики вели гранатометний вогонь по Лопаскиному, додали у штабі.

Вчора, 28 липня, повідомлялося, що за минулу добу в зоні проведення АТО внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув і один зазнав поранень. Речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив, що бойовики минулої доби випустили майже 100 мін по українських позиціях в Авдіївській промзоні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 824 | Додав: adminA | Теги: атака диверсантів, сили АТО, Мар'їнка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]