Чт, 2024-03-28, 13:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:58
Сили АТО відбили атаку диверсантів під Новотроїцьким. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Всього за добу зафіксовано 32 обстріли позицій ЗСУ, 28 з них на Донецькому, 2 на Маріупольському та 1 на Луганському напрямках.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО

Так, по позиціях сил АТО в районі Авдіївки бойовики близько 20.00 відкрили вогонь з танку та здійснили 12 пострілів, згодом долучили БМП, зенітну установку та гранатомети.

З міномету калібру 82 мм, гранатометів та кулеметів російські терористи обстріляли опорні пункти в районі Луганського, а поблизу Світлодарська з міномету, БМП та кулеметів великого калібру.

В районі Авдіївки, Зайцевого та Ленінського вели вогонь ворожі снайпери.

По позиціях поблизу Опитного ворог вів вогонь з гранатометів різних систем, а зі стрілецької зброї обстріляли опорні пункти неподалік Пісків та Мар’їнки.

На Луганщині по опорному пункту поблизу Трьохізбенки найманці вели вогонь двічі з міномету, згодом долучили гранатомети та кулемети.

Близько 16.00 ДРГ російських найманців чисельністю до 5 осіб наблизилась до позицій ЗСУ поряд з Новотроїцьким та обстріляла їх з АГС та стрілецької зброї. Після того як сили АТО відкрили вогонь у відповідь, ворог відступив.

Напередодні в штабі відзначали, що ворожі провокації відбувалися по всій лінії фронту - від району Світлодарської дуги до Красногоровки. Противник активно застосовував міномети, гранатомети і стрілецьку зброю. Найспекотніше вчора було поблизу Авдіївки - ворожі обстріли почалися вранці і тривали з перервами до пізньої ночі. А близько опівночі бандформування відкрили вогонь з артилерії, випустивши по позиціях сил АТО в тому районі шість хв калібром 152 мм.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 740 | Додав: adminA | Теги: атака диверсантів, сили АТО, Новотроїцьке | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]