Пт, 2024-03-29, 16:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:48
Сили АТО відбили атаку в районі Мар'їнки. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу незаконні збройні формування за підтримки країни-агресора 33 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на сторінці у соцмережі.

"9 обстрілів відбулося зі зброї великого калібру. Нехтуючи Мінськими домовленостями, бойовики завдавали вогневих ударів з мінометів калібру 120 мм у напрямку Попасної, а із мінометів калібру 82 мм – по українських укріпленнях біля Зайцевого. Гаряче знову було в районі оборони Авдіївки, де ворог застосував проти наших підрозділів міномети обох калібрів, додавши вогонь із гранатометів різних систем, кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Також у прес-центрі зазначили, що, незважаючи на серйозний натиск бойовиків у Мар’їнці, де вони 14 разів застосовували увесь арсенал зброї, з-поміж якої й міномети калібру 82 мм, контроль над ситуацією залишається за Збройними силами України. "Активність ворог проявляв і у напрямку Широкиного, Водяного, Березового, Красногорівки, шахти "Бутівка", Щастя та Новозванівки", - зазначається в повідомленні.

"За вказаний період сили антитерористичної операції 14 разів відкривали вогонь у відповідь на найбільш загрозливих напрямках зближення противника", - підсумували в прес-центрі.

Напередодні п'ятеро українських військових зазнали поранень внаслідок бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу, а троє військовослужбовців загинули, підірвавшись на фугасі.

За повідомленням прес-центру, найбільш "гарячими" точками залишаються Верхньоторецьке, передмістя Горлівки, промзона Авдіївки і Донецький аеропорт. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 659 | Додав: adminA | Теги: Атака, сили АТО, район Мар'їнки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]