Сб, 2024-04-20, 00:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:21
Сили АТО відбили дві вилазки бойовиків. Ситуація загострюється. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу проросійські бойовики 79 разів з мінометів і САУ відкривали вогонь по опорних пунктах сил АТО, сталися бойові зіткнення з ДРГ противника.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

По опорних пунктах ЗСУ в Зайцевому противник, окрім мінометів калібру 120 мм, відкривав вогонь із самохідної артилерійської установки.

Під мінометні обстріли противника потрапили також позиції сил АТО в районі Комінтернового, Гнутового, Широкиного, Красногорівки, Мар’їнки та Майорська.

Неподалік Миколаївки та Новотроїцького відбулися бойові зіткнення з ДРГ бандформувань.

З гранатометів та великокаліберних кулеметів були обстріляні опорні пункти ЗСУ біля Гранітного, Новгородського, Опитного, Пісків, Авдіївки та шахти "Бутівка".

На Луганському напрямку ворог вів вогонь по українських позиціях у Трьохізбенці та Сокільниках.

Нагадаємо, 13-14 лютого в районі Мар'їнки і Красногорівки склалася особливо напружена ситуація. У першій половині дня неподалік Мар'їнки сталося бойове зіткнення, і через постійні обстріли був закритий контрольно-пропускний пункт.

Напередодні в штабі АТО повідомляли, що бойовики біля Зайцева, Майорська, Пісків і Красногорівки відкривають вогонь як вдень, так і вночі.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 689 | Додав: adminA | Теги: сили АТО, ситуація, дві вилазки бойовиків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]