Чт, 2024-03-28, 10:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:53
Сили АТО витіснили бойовиків з промзони біля Авдіївки. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Українські військові через постійні обстріли терористів змушені були зайняти промислову зону біля Авдіївки Донецької області.

Про це прес-центр АТО повідомив на своїй сторінці у Facebook.

При цьому ворог застосовував міномети забороненого калібру, автоматичні гранатомети та крупнокаліберні кулемети.

"Під загрозою опинилися і будинки місцевих мешканців. Щоб уникнути втрат особового складу та жертв серед мирного населення, наші бійці змушені були витіснити ворога за межі населеного пункту", - йдеться у повідомленні.

Бойовики продовжують порушувати умови перемир’я та вести вогонь із забороненого озброєння. За минулу добу російські найманці 84 рази обстрілювали укріплення ЗСУ.

Найбільш небезпечним був Донецький напрямок, де ворог 69 разів обстрілював опорні пункти ЗСУ з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Укріплення ЗСУ неподалік Авдіївки, Пісків, Опитного, Зайцевого, Майорська та Первомайського, а також на шахті "Бутівка" та позиції Зеніт піддалися обстрілам з мінометів калібру 120 та 82 мм.

В Опитному позиції українських військових ворог обстрілював із зенітної установки, а в Красногорівці - з БМП.

На Маріупольському напрямку під мінометним вогнем опинились українські бійці на позиціях поблизу Талаківки, Чермалика та Водяного.

З опівночі активний вогонь російських найманців знизився. Зафіксовано поодинокі обстріли позицій поблизу Опитного з гранатометів та стрілецької зброї.

Напередодні повідомлялося, що 13 українських військових отримали поранення. На донецькому напрямку НЗФ порушували режим тиші по всій лінії фронту - від Троїцького до Донецького аеропорту. Згідно з повідомленням розвідки, зростає невдоволення населення Донбасу присутністю і діями російських окупаційних військ. А російські військові відмовляються виконувати накази командирів щодо активізації бойових дій на Донбасі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 804 | Додав: adminA | Теги: промзона, сили АТО, Авдіївка, бойовикіи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]