Сб, 2024-04-20, 16:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:35
Сили АТО впевнено стримують окупантів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  За минулу добу бойовики 46 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.

Інтенсивність обстрілів зросла в другій половині дня.

На Луганському напрямку по позиціях сил АТО поблизу Станиці Луганської, Богуславського і Степного терористи вели вогонь з гранатометів різних систем.

"На Донецькому напрямку російські найманці обстрілювали опорні пункти поблизу Зайцевого, Майорська, Луганського, Верхньоторецького та Новоселівки Другої з усіх видів стрілецького озброєння та гранатометів, а поруч Невельського, Авдіївки, Троїцького окрім того ще й з мінометів", - повідомили в штабі.

На Маріупольському напрямку бойовики відкривали вогонь по опорних пунктах сил АТО поблизу Красногорівки, Мар'їнки, Тарамчука, Павлополя і Широкиного зі стрілецької зброї, кулеметів, гранатометів і мінометів.

Позиції українських сил в районі Новотроїцького двічі потрапили під обстріл з важких мінометів і артилерії калібру 152 мм.

Українські військові в окремих випадках відкривали вогонь у відповідь.

Напередодні повідомлялося, що один український військовослужбовець загинув, ще п'ятеро військових, серед яких один прикордонник, зазнали поранень.

За даними штабу, тривають важкі бої в Авдіївській промзоні і на позиції "Шахта "Путилівська" (вона ж - шахта "Бутівка-Донецька"), також неспокійно було на Світлодарській дузі, в Зайцевому, Майорську, сел. Південному Торецької міськради, а також в Опитному і Пісках.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 899 | Додав: adminA | Теги: сили АТО, стримування окупантів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]