Чт, 2024-04-25, 19:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:05
Сильні повені і зсуви обрушилися на Індію: десятки загиблих і зниклих безвісти
Інші останні Новини світу
На півночі Індії в результаті сильних повеней і зсувів, викликаних зливовими дощами, загинули щонайменше 30 осіб.

Керівництво штату Уттаркханд заявило, що десятки людей вважаються зниклими безвісти, а сотні не можуть вибратися з місця паломництва в місті Уттаркаши, передає BBC.

За повідомленнями, потік був такої сили, що зносив мости і затопив частину великої автомагістралі. Зливові дощі, що почалися 3 серпня, також зачепили штат Хімачал-Прадеш.

Зазначимо, що останнім часом від водної стихії страждають також Китай і Корея. В результаті сильних повеней, що охопили низку регіонів КНДР, загинули 169 людей, 144 отримали поранення, ще 400 вважаються зниклими безвісти. Країні також загрожує нова небезпека, яка може забрати набагато більше життів, - голод.

А жертвами найсильніших за останні 60 років проливних дощів у Китаї стали більше сотні осіб. В результаті особливо великих повеней в повіті Лайюань провінції Хебей (Північний Китай) навіть були знесені три села.

Наприкінці червня причиною найсильніших за останні 10 років повеней в Індії стали мусонні дощі, які тривали кілька тижнів.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 917 | Додав: adminA | Теги: безвісти, повені і зсуви, Індію, загиблих | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]