Вт, 2024-03-19, 09:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:26
Син прокурора, який збив насмерть людину та стріляв по автівках, гуляє на волі
Інші останні Кримінальні новини

Луганське УМВС продовжує перевірку конфлікту зі стріляниною в центрі Луганська місяць тому. Якщо провину Євгена Могильного буде доведено, за хуліганство йому загрожує від 3 до 7 років в'язниці. У разі якщо його визнають винним у смертельній ДТП з пенсіонеркою, йому може загрожувати ще від 3 до 8 років позбавлення волі, пише "Сегодня".

За фактом ДТП, в якій під колесами "Мазди" загинула літня жінка, вже порушили кримінальну справу. "Зараз проводяться слідчі дії, встановлюють свідків, після отримання результатів експертизи буде ухвалено рішення про те, хто є винуватцем аварії. За попередніми даними, водій був тверезий", - пояснив прес-секретар Луганської облпрокуратури Олександр Зайцев.

Зараз Могильний на волі. Підписку про невиїзд слідчі з нього брати не стали.

У Луганській прокуратурі також підтвердили, що водій "Мазди" - справді син їхнього слідчого, і запевнили, що мама не впливає на хід розслідування аварії.

Адвокат Могильного Володимир Рибаков повідомив виданню, що його клієнт готовий виплатити компенсацію родичам загиблої пенсіонерки. "Витрати на похорон будуть відшкодовані в повному обсязі. Виникне питання і про моральну компенсацію. З постраждалими ми встановили контакт і призначили зустріч. Враховуючи складність життєву, складність юридичну, будемо шукати компроміси", - зазначив Рибаков.

Нагадаємо, син слідчого Луганської обласної прокуратури Євген Могильний, який місяць тому влаштував стрілянину по автомобілю, знову опинився в центрі скандалу - він збив насмерть 72-річну пенсіонерку.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1005 | Додав: admin | Теги: Євген Могильний збив насмерть людин, Луганськ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]