Чт, 2024-04-18, 19:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:47
Синютка - новий бюджет від уряду Зеленського – це обман, бо нема де брати гроші
Інші останні Економічні новини

Новий бюджет від уряду Зеленського – це обман, бо нема де брати гроші – Синютка

Монобільшість Зеленського ухвалила фейковий держбюджет, бо в ньому немає реальних джерел надходжень.

Про це сказав народний депутат фракції "Європейська Солідарність" Олег Синютка в ефірі телеканалу "Прямий".

"На мою думку, це достатньо фейковий бюджет, тому що в ньому не враховані реальні надходження. І без дохідної частини розписувати видаткову частину – це означає просто обдурювати людей і не бути відповідальним перед суспільством", – наголосив депутат.

"Більше того, без прийняття рішення МВФ про допомогу, враховувати уже в цьому бюджеті надходження 130 мільярдів від міжнародних фінансових організацій – це мені виглядає достатньо непрофесійно", – також додав він.

Олег Синютка зауважив, що говорити про цей бюджет як реалістичний бюджет, який допоможе країні вийти з кризи, точно не доводиться

Він зазначив що влада впродовж місяця так і не представила реальних кроків, які б продемонстрували, як країні подолати епідемію, і при цьому вийти з кризи.

"В цьому бюджеті скорочені видатки на освіту, на культуру, на органи місцевого самоврядування. В цьому бюджеті для органів місцевого самоврядування не сформований відповідний ресурс, який би дав можливість на місці побороти цю епідемію, з якою найбільше стикаються ті люди, які безпосередньо працюють на місцях", – сказав він.

За словами представника "Європейської Солідарності", цей бюджет насправді є обманом людей.

"Це демонстрація суспільству фейкових намагань. Наприклад, Державний фонд регіонального розвитку скорочено на 2,6 мільярда – це величезна сума, яка не дасть можливості реалізувати всі проекти місцевого розвитку", – пояснив Олег Синютка.

Він також прокоментував зменшення коштів на проведення місцевих виборів восени: «Мені видається, що при такому величезному падінні рейтингів, напевно, сьогоднішня влада потихеньку готує підґрунтя для того, щоб не провести вибори восени»

"Але я хотів би наголосити, що дата місцевих виборів внесена в Конституцію, і ми примусимо владу повести вибори вчасно, відповідно до чинного законодавства", – підкреслив депутат.

Нагадаємо, Верховна Рада України прийняла за основу і в цілому доопрацьований законопроєкт про зміни до бюджету-2020 у зв’язку з ситуацією з коронавірусом.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 673 | Додав: adminA | Теги: бюджет уряду Зеленського, Синютка, нема де брати гроші, обман | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]