Чт, 2024-04-18, 18:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:56
Синові Авакова суд обрав запобіжний захід
Інші останні Кримінальні новини

Обвинувачення вимагало для підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави в 5 млн грн.

Солом'янський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання синові міністра МВС Арсена Авакова Олександру, якого підозрюють у підбурюванні до вчинення злочину. Про це повідомляє кореспондент Тижня із зали суду.

Крім того, суд зобов'язав підозрюваного носити електронний браслет, здати всі паспорти до міграційної служби, не відлучатися з міста проживання без відома суду, а також утриматись від спілкування з іншими підозрюваними та свідками по справі.

Суд зобов'язав сина Авакова здати всі паспорти в Міграційну службу.

Як повідомлялося, сторона обвинувачення вимагала для Авакова запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави в 5 млн грн.

Нагадаємо, 31 жовтня НАБУ прийшло з обшуками до сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра. Слідчі дії тривають у рамках розслідування щодо рюкзаків, які МВС закупило наприкінці 2014 на початку 2015 року.

Детективи НАБУ затримали Олександра Авакова, колишнього заступника очільника МВС Сергія Чеботаря та представника фірми-переможця тендеру з постачання рюкзаків Володимира Литвина за підозрою у розтраті понад 14 млн грн. Згодом правоохоронці повідомили про підозру  Авакову та ще двом підозрюваним у справі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 764 | Додав: adminA | Теги: запобіжний захід, Суд, син Авакова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]