Пт, 2024-03-29, 17:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:27
Ситуація в зоні АТО загострюється. Є загиблі. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу бойовики 20 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців за чотирма напрямками. Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу в Києві повідомив прес-секретар АТО Андрій Лисенко.

"Вчора бойовики 20 разів обстріляли наші позиції на Маріупольському, Донецькому, Артемівському і Лисичанському напрямках. Ще три обстрілу наших позицій сталися сьогодні", - сказав Лисенко.

За словами Лисенка, за останню добу в зоні проведення антитерористичної операції загинули 3 українських військовослужбовців, ще 9 зазнали поранень.

Лисенко також повідомив, що члени незаконних збройних формувань, що діють на сході України, не дотримуються мінських домовленостей в частині відведення важкого озброєння від лінії протистояння.

"Бойовики здійснюють постійне переміщення озброєння, військової техніки від лінії розмежування в бік кордону з Росією, а потім назад. Тим самим вони демонструють відведення важкого озброєння техніки, що насправді не відповідає дійсності", - сказав Лисенко на брифінгу у вівторок в Києві.

Він зазначив, що недотримання бойовиками мінських домовленостей підтверджують і спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

"Сепаратисти з т.зв. "ЛНР" не допускають спостерігачів місії до остаточних пунктів базування важкого озброєння, яке відводиться від лінії зіткнення. Бойовики з певного моменту забороняли спостерігачам ОБСЄ стежити за цим відведенням", - додав Лисенко.

Раніше повідомлялося, що противник активно нарощує боєздатність своєї Новоазовської тактичної групи шляхом перекидання підкріплень як з півночі від Тельманове, так і з території РФ, безпосередньо через українсько-російський кордон.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 787 | Додав: adminA | Теги: ситуація, зоні АТО загострюється, загиблі. ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]