Чт, 2024-04-25, 19:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

05:39
Ситуація з електропостачанням в Київській області складна, - голова ОВА
Інші останні Столичні новини - новини Києва

В Київській області застосовуються екстрені відключення електрики згідно з рішенням "Укренерго", що є вимушеним кроком.  Про це повідомляє голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

"Екстрені аварійні вимкнення - це ті вимкнення, що відбуваються вимушено. Їх неможливо передбачити та скласти графіки. На ранок фахівці зможуть дати прогноз того, коли зможемо вийти на вимкнення за графіком", - заявив чиновник.

При цьому глава ОВА попереджає, що у Київській області тиждень у плані відключень світла "буде важким".

На об'єктах критичної інфраструктури є генератори та альтернативні джерела живлення. Крім того, продовжується ліквідація наслідків учорашніх ворожих масованих ракетних обстрілів.

"Прошу поставитися з розумінням до складної ситуації. Енергетики працюють над відновленням та стабілізацією системи", - звернувся Кулеба до киян.

Раніше в Офісі президента України повідомили, що відновлення деяких об'єктів енергетики може тривати до двох тижнів.

Нагадаємо, що через найбільшу атаку в історії енергетики по всій Україні застосовуються графіки погодинних відключень, а також додатково - аварійні відключення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 335 | Додав: adminA | Теги: Електропостачання, Київська обл, голова ОВА | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]