Пт, 2024-04-26, 04:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:29
Ситуацію з врученням підозри Петру Порошенку не схвалив Волкер
Інші останні Політичні новини

волкер, порошенко, підозра, суд Колишній представник Держдепартаменту США з питань України у 2017-2019 роках., американський дипломат Курт Волкер відреагував на звістку про вручення підозри п'ятому президенту України Петру Порошенку. На думку дипломата, наразі для політичних переслідувань не найкращий час.

Про це Курт Волкер написав у Twitter середу, 10 червня. Дипломат заявив, що сьогодні насамперед необхідно зміцнювати національну єдність, яка необхідна для протистояння агресії країни-окупанта.

"Оскільки кожен винен у чомусь, вибір того, кого переслідувати в судовому порядку, є політичним рішенням. Краще рішення: побудувати національну єдність перед обличчям російської агресії на Донбасі, а також у Криму. Як сказав Зеленський у промові 24 серпня", - написав дипломат.

Нагадаємо, раніше, шостий президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю "УП" заявив, що і через 10 років Петро Порошенко буде вважати себе керівником держави. При керівництві п'ятого президента України було багато реалізовано планів з реформування, але він продовжить згадувати, що "він єдиний, хто щось там зробив для України, а всі інші ніхто". Журналісти поставили йому запитання, чи хотів би він, щоб Порошенко опинився у в'язниці. Прямої відповіді на питання президент не дав.

Також повідомлялося, що в офісі генпрокурора готують дві кримінальні справи проти Порошенка за статтею "хуліганство". Про це в середу, 10 червня, повідомив адвокат Ілля Новіков. За словами Новікова, він про це дізнався з "неофіційних джерел" в офісі генпрокурора Ірини Венедиктової. Адвокат також повідомив, що мова йде про нібито "хуліганство, вчинене з особливим цинізмом і зневагою до суспільства" під час поїздок Порошенка на Запоріжжя і Червоноград в лютому 2019 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 590 | Додав: admin | Теги: Волкер, Суд, Порошенко, підозра | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]