Пт, 2024-04-19, 05:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:04
Скинули з літака на Польщу 50 пакетів цигарок українські контрабандисти
Інші останні Кримінальні новини

Польські прикордонники, які патрулювали державний кордон з Україною, виявили 50 пакунків з цигарками. Контрабанда потрапила на територію Польщі з повітря. Про це повідомляє Польське радіо.

Зокрема, йдеться про те, що в місцевості Завадівка в Холмському повіті помічено невизначений об’єкт, якийсь влетів до Польщі з України.

Далі з нього висипалися пакунки і, як виявилося, у них було 25 тисяч пачок цигарок. Перед прибуттям польських прикордонних служб літак відлетів на схід. Вартість контрабанди оцінено на понад 330 тисяч злотих (77 тисяч євро). Триває встановлення організаторів нелегального бізнесу.

Неофіційно поляки вказують, що таємничим об’єктом міг бути біплан Ан-2.

У березні польські прикордонники запобігли спробі незаконного перевезення через українсько-польський кордон майже 1,5 тонн бурштину загальною вартістю близько 5,6 млн євро. Бурштин був схований у вантажівці з польськими номерами, що їхала з України в Польщу. Такої великої незаконної поставки партії бурштину на польському кордоні ще не було. Під час огляду автомобіля працівники митниці виявили, що під мішками з легальним товаром приховані пакети і картонні коробки, заповнені бурштином.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 772 | Додав: adminA | Теги: українські контрабандисти, Польща, літак, 50 пакетів цигарок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]