Пт, 2024-03-29, 10:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:35
Сьогодні "Динамо", "Дніпро" і "Металіст" зіграють перші матчі в плей-офф Ліги Європи
Інші останні Спортивні новини
Вперше в історії одразу три українські клуби зіграють у плей-офф Ліги Європи. Київське "Динамо", дніпропетровський "Дніпро" і харківський "Металіст" сьогодні зустрінуться з французьким "Бордо", швейцарським "Базелем" і англійським "Ньюкаслом".

"Динамо" - "Бордо"

стадіон: НСК "Олімпійський", Київ

арбітр: Дан Тудор (Румунія)

пряма телетрансляція: 20:00 на каналі "2+2"

Травмовані: Шовковський, Даніло Сілва - Маріано, Нгемо

Олег Блохін, наставник "Динамо": "Ми вже проглядали чотири гри "Бордо", на останню, в "Аяччо", літав Ребров. І до цього ми переглядали їхні матчі разом з нашими гравцями. Вони пропустили всього 16 м'ячів за сезон - за цим показником вони на другому місці в чемпіонаті Франції. Правда, вони мало і забивають - всього 26 м'ячів. Але команда збалансована, в авантюру не грають".

"Ньюкасл" - "Металіст"

стадіон: "Сент-Джеймс Парк", Ньюкасл

арбітр: Том-Харальд Хаген (Норвегія)

пряма телетрансляція: 22:05 на каналі "Футбол"

Мирон Маркевич, наставник "Металіста": "Команда грає в європейський футбол на хороших швидкостях. Мені важко сказати, чому команда на 15 місці - вона показує хороший футбол. Звичайно, є футболісти хороші, тому вони і демонструють швидкий футбол. Я дивився останні матчі і мені сподобалася гра "Ньюкасла".

"Базель" - "Дніпро"

стадіон: "Санкт-Якоб Парк", Базель

арбітр: Свейн Моен (Норвегія)

пряма телетрансляція: 22:05 на каналі 2 +2

Хуанде Рамос, наставник "Дніпра": "На такому етапі в такому серйозному турнірі як Ліга Європи, не може бути очевидного фаворита. Всі будуть вирішувати найдрібніші деталі. Хто допустить менше помилок, той і пройде далі. Шанси 50 на 50".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1062 | Додав: adminA | Теги: Дніпро і Металіст, МАТЧІ, динамо, плей-офф Ліги Європи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]