Пт, 2024-04-19, 17:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:06
Сьогодні "Металіст" і "Дніпро" проведуть поєдинки, які можуть забезпечити вихід у плей-оф Ліги Європи
Інші останні Спортивні новини
Сьогодні "Металіст" і "Дніпро" проведуть поєдинки четвертого туру групового раунду Ліги Європи. Харків'яни на своєму полі прийматимуть норвезький "Русенборг", а дніпропетровський клуб вирушить до Неаполя, де зіграє з "Наполі".

"Наполі" - "Дніпро"

стадіон: "Сан-Паоло", Неаполь,

Арбітр: Алон Єфетов (Ізраїль)

Пряма телетрансляція: 20.00 на каналі "2+2"

Травмовані: Суньїга - Стрініч

Хуанде Рамос, наставник "Дніпра": "Сподіваюся, що ми будемо грати як звичайно. Будемо прагнути до перемоги, але разом з тим потрібно пам'ятати, що у футболі все може статися. Разом з тим ми розуміємо, що нам буде протистояти складна команда, для якої завтрашній матч також важливий і яка також буде прагнути до перемоги".

Вальтер Маццарі, наставник "Наполі": "Ми намагаємося розрахувати рівномірно сили команди. Зараз у нас більше очок набрано в чемпіонаті Італії, ніж минулого сезону. З іншого боку в тому році ми краще виступали в єврокубках. Намагаємося знайти оптимальний баланс між турнірами".

"Металіст" - "Русенборг"

стадіон: "Металіст", Харків

Арбітр: Матей Юг (Словенія)

Пряма телетрансляція: 22.05 на каналі "Футбол"

Травмовані: Соса - Чібуїке, Ельюнуссі.

Мирон Маркевич, головний тренер "Металіста": "Ми чудово розуміємо, що для "Русенборга" майбутня гра дуже важлива, останній шанс поборотися за вихід з групи. Ми, в свою чергу, також у разі перемоги виконаємо завдання-мінімум. Тож поєдинок, думаю, буде непростим".

Ян Йонссон, головний тренер "Русенборга": "Ми бачимо деякі можливості для того, щоб показати хороший результат. Сподіваємося зіграти ефективно. Шанси команд розцінюю як 50 на 50".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 910 | Додав: adminA | Теги: плей-оф Ліги Європи, Дніпро і Металіст сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]