Пт, 2024-04-19, 17:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:48
Сьогодні у Києві посилили заходи безпеки через футбольні матчі
Інші останні Спортивні новини

Cьогодні на двох спортивних аренах Києва відбудуться футбольні матчі Чемпіонату України та Ліги Парі-Матч.

На поле НСК «Олімпійський» вийдуть команди Прем’єр-Ліги «Динамо» (Київ) – «Зоря» (Луганськ), а на стадіонні НТК ім. В. Баннікова зустрінуться «Олімпік» (Донецьк) та «Волинь» (Луцьк).

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві, охорону громадського порядку під час спортивних заходів забезпечуватимуть більше 500 працівників структурних підрозділів Головного управління Національної поліції у місті Києві та військовослужбовців Національної гвардії України.

Посилені наряди поліції нестимуть службу на прилеглих до стадіонів територіях, зупинках громадського транспорту та у метрополітені. Співробітники патрульної поліції регулюватимуть дорожній рух на вулицях, наближених до спортивних арен.

Київські правоохоронці закликають уболівальників дотримуватися встановлених правил поведінки та сприяти працівникам поліції у виконанні їх функцій щодо охорони правопорядку.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 801 | Додав: adminA | Теги: футбольні матчі, Київ, заходи безпеки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]