Сб, 2024-04-20, 10:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:26
Сьогодні в зоні АТО бойовики лише один раз порушили перемир'я. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

12 вересня, на передовій зберігалася відносна тиша. З 6 ранку і до 18 годин противник тільки один раз порушив перемир'я. Про це повідомили в прес-центрі АТО.

У повідомленні зазначається: "Так, о 16.35 в районі населеного пункту Сизе, що на Луганщині, диверсійно-розвідувальна група бойовиків до 10 осіб, наблизившись до нашого опорного пункту відкрила вогонь по українських позиціях зі стрілецької зброї. У результаті вмілих дій бійців АТО ворог відступив. З нашого боку втрат немає".

"Також сьогодні, під час робочої поїздки в зону АТО міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак оглянув командні пункти Штабу АТО в місті Краматорську і привітав військовослужбовців, які несуть службу в танкових підрозділах з професійним святом - Днем танкіста" - Підкреслюється в повідомленні.

"За самовідданість і стійкість, проявлені під час проходження військової служби, підтримання високої бойової готовності військ Міністр оборони нагородив 50 військовослужбовців Першої окремої танкової бригади оперативного командування "Північ" і 17 окремої танкової бригади оперативного командування "Схід" Сухопутних військ Збройних Сил України відзнаками Міністерства оборони Україна, цінними подарунками та грошовими преміями", - резюмується в повідомленні.

У той же час, ОБСЄ фіксує надходження військової амуніції та обладнання, яке "незрозуміло звідки береться", на неконтрольованій Україною території Донбасу, повідомив генеральний секретер ОБСЄ Ламберто Заньєр.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 811 | Додав: adminA | Теги: один раз, Сьогодні, бойовики, зона АТО, перемир'я | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]