Чт, 2024-03-28, 11:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:17
Сьогодні зіграють у Лізі Європи "Чорноморець" і "Зоря"
Інші останні Спортивні новини

Одеський "Чорноморець" і луганська "Зоря" сьогодні, 31 липня, проведуть перші матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Одесити на виїзді в Хорватії зіграють зі "Сплітом", а луганці на умовно домашньому київському стадіоні "Динамо" імені Лобановського прийматимуть "Мольде".

"Спліт" - "Чорноморець"

стадіон: Спліт, "Парк младежі"

арбітр: Марцин Борський (Польща)

пряма трансляція: 21.00 на "2+2"

не зіграють: Бобко, Назаренко (обидва - травма), Зубейко (бан)

Роман Григорчук, наставник "Чорноморця": "Ми бачили суперника, добре його вивчили, маємо достатньо інформації про те, як "Спліт" діє на полі. Впевнені, що нам випаде складна, важка гра, оскільки "Спліт" є дуже серйозною командою".

"Зоря" - "Мольде"

стадіон: "Динамо" ім.Лобановского

арбітр: Гаральд Лехнер (Австрія)

пряма трансляція: 20.30 на "Футбол 2"

не зіграють: Гордієнко, Малишев (обидва - травма)

Юрій Вернидуб, наставник "Зорі": "Багато переглянув ігор "Мольде", ознайомився зі стилем гри суперника, тактикою. Недарма норвежці зараз лідирують у чемпіонаті з хорошим відривом від переслідувачів. Гра буде складною. Але на матчі з такими командами я дивлюся з оптимізмом. Що сильніший супротивник, то цікавіше грати. Постараємося докласти максимум зусиль, щоб добути прийнятний результат і порадувати уболівальників, які вирішать відвідати матч. Нам потрібна перемога, хоч і команда "Мольде" теж про це мріє. Запрошую всіх вболівальників прийти на цю зустріч".
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 913 | Додав: adminA | Теги: Лізі Європи, Сьогодні, Чорноморець і Зоря | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]