Ср, 2024-04-24, 20:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:21
Союзники хочуть, щоб Україна стала історією успіху - голова Представництва НАТО
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

  За словами Александера Віннікова, важливо, щоб імпульс реформ підтримувався і був ще інтенсивнішим.

НАТО визнає, що реформування під час конфлікту є надзвичайно складним завданням, проте агресія, яка триває нині щодо України, робить реформу ще важливішою, а швидкість її реалізації ще гострішим питанням. Про це на сторінках Тижня пише Голова Представництва НАТО в Україні Александер Вінніков.

«Важливо, щоб імпульс реформ підтримувався і був ще інтенсивнішим. Союзники хочуть, щоб Україна стала історією успіху. Вони переконані, що суверенна, незалежна й стабільна Україна, неухильно віддана демократії та верховенству права, має першорядне значення для євроатлантичної безпеки. Успішна, сучасна Україна є також найкращою відповіддю на російську агресію», — йдеться в матеріалі.

За словами Віннікова, сьогодні Україна має унікальну можливість зміцнити свої державні інститути, верховенство права, підвищити економічну конкурентоспроможність і посилити сектор безпеки та оборони.

«Ось чому НАТО прагне підтримувати Україну в межах нашого Особливого партнерства, яке залишатиметься цінним для нашої спільної безпеки та стабільності. Це ключовий меседж підтримки, з яким посли Північноатлантичної ради під керівництвом генерального секретаря НАТО завітають до України за кілька тижнів — через 20 років після Мадрида», — наголосив Голова Представництва НАТО в Україні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 827 | Додав: adminA | Теги: україна, голова Представництва НАТО, Союзники, успіх | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]