Сб, 2024-04-20, 15:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:07
Спектакль про сходження домогосподарки Сьюзан Бойл на верхів'я слави поставили у Британії
Інші останні Новини світу

Про яскраве сходження на небосхил шоу-бізнесу шотландської співачки Сьюзан Бойл, що стала всесвітньо відомою в 2009 році після виступу на телевізійному шоу Britain's Got Talent, у Великобританії поставили спектакль, який називається "I Dreamed a Dream" - як і пісня з мюзиклу "Знедолені", яка принесла Сьюзан славу, повідомляє NEWSru.com.

Колишня домогосподарка, у якої не було роботи і сім'ї, яка вважала, що життя не вдалося, в одну мить стала однією з найпопулярніших співачок світу. За підсумками 2011 року авторитетний американський журнал про музику Billboard назвав її серед 20 найкращих співачок року, давши їй 15-те місце.

Все відбулося як у казці, яка немов проситься на кіноекран і сцену.

Втім, кіно про Сьюзан на прізвисько Шотландський соловей ще попереду. А 23 березня відбудеться прем'єра мюзиклу про її життя. Вона пройде в Королівському театрі в Ньюкаслі. Саму Бойл у виставі зіграє шотландська актриса Елейн Констанс Сміт. Звісно, як почесна гостя в залі буде присутня сама Сьюзан Бойл, що вже встигла записати три успішних альбоми.

Після того як спектакль побачать у Ньюкаслі, буде організовано тур, в рамках якого мюзикл покажуть в інших містах країни і за межами Великобританії.

Нагадаємо, що викладений на YouTube запис виступу шотландської домогосподарки Сьюзан Бойл перед журі реаліті-шоу Britain's Got Talent став найпопулярнішим відео за підсумками року.

Крім того, британський талант Сьюзан Бойл тричі потрапив до Книги рекордів Гіннеса.

Також другий альбом Бойл повторив рекорд The Beatles.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1032 | Додав: adminA | Теги: спектакль, британії, верхів'я слави, домогосподарки Сьюзан Бойл | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]