Сб, 2024-04-20, 09:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:25
Список з 34 "агентів Кремля" у Раді "Свобода" оприлюднила і зажадала прибрати їх із зали
Інші останні Політичні новини

"Фракція ВО" Свобода "подала голові Верховної Ради Турчинову перелік, з дозволу сказати, депутатів, яких ми наполягаємо видалити з зали на час закритого засідання. Перелік агентів Кремля, переконаний, далеко не повний, однак вибрали самих одіозних з присутніх, - комуняк і риговонялов", - написав на своїй сторінці в Facebook нардеп-свободівець Ігор Мірошниченко.

Спочатку в списку були надруковані 33 прізвища. Потім від руки дописали 34-го - регіонала Олександра Єфремова. Документ підписав лідер "Свободи" Олег Тягнибок.

Прокремлівські депутати скаржаться, що не дізналися секретів на закритому засіданні

Керівник депутатської групи "За мир і стабільність" Віталій Грушевський не задоволений закритою частиною засідання Верховної ради у четвер.

Про це Грушевський заявив журналістам у кулуарах, повідомляє "Українська правда".

За його словами депутати не отримали жодної секретної інформації.

"Я не розумію, для чого це потрібно було робити. Тому що ми не отримали ніякої секретної інформації. Та інформація, яку надав міністр оборони, вона є в інтернеті. Мабуть люди навіть знають більше, ніж ми почули у на доповіді", – сказав він.

Зокрема, за словами Грушевського, депутати хотіли б почути інформацію про кількість мобілізованих, у тому числі у Національну гвардію, точну кількість загиблих , поранених та демобілізованих, а також про цілі використання коштів, перерахованих на підтримку армії.

Як відомо, депутатська група "За мир і стабільність" створена з колишніх "регіоналів" та інших лобістів Кремля. Одразу після створення у парламенті почали говорити про те, що фінансує цю групу олігарх-утікач Сергій Курченко, близький до сім’ї екс-президента Віктора Януковича.

$IMAGE2-left$

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 914 | Додав: adminA | Теги: зали, раді, список, свобода, 34 агентів Кремля | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]