Сб, 2024-04-20, 03:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:26
Спостерігачі фіксують у регіонах України масове споювання виборців
Інші останні Новини з регіонів України
У Дніпропетровську, Харкові, на Харківщині та Чернігівщині регіональні відділення КВУ та громадський рух "За чесні вибори" виявили численні випадки "горілчаного" підкупу виборців. У Дніпропетровську харчові продукти і напої "відпускають" споживачам по ціні 25 копійок, що може трактуватися як непрямий підкуп виборців.

Про це у прес-центрі "Вибори-2012" в інформагентстві "Міст-Дніпро" повідомив координатор руху "За чесні вибори" Олексій Лазько.

"Торговельні намети розставлено практично по всьому 24-му виборчому округу. Там відбувається, по суті, безплатна роздача продуктів. Все коштує 25 копійок", - зазначив громадський активіст.

На думку Лазька, такий факт може кваліфікуватися як спроба непрямого підкупу виборців. Одним із мажоритарних кандидатів по 24-му округу є кандидат у депутати Яків Безбах, якого активно підтримує група "Інтерпайп" і її власник Віктор Пінчук.

На території дитячого садочка "Теремок" у Харкові (смт Пісочин, пров. Шевченка, 23), де розміщено дві виборчі дільниці (№630859 та №630858), продавали алкогольні напої та на мангалі смажили шашлик просто посеред дитячого майданчика, повідомляє Укрінформ з посиланням на преc-службу Харківської облорганізації ВО "Свобода".

"Такі ж імпровізовані місця "розливу" були помічені майже на всіх дільницях у Чугуєві", - зазначили в партії.

У Чернігівській області на одній з дільниць голова сільради разом із помічниками роздає по пляшці горілки або 20 гривень, закликаючи голосувати за певного кандидата.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі Комітету виборців.

"На окрузі 208 у селі Новоселівці Борзнянського району голова сільради разом із помічниками на вході в дільницю роздають по пляшці горілки або 20 гривень, закликаючи голосувати за Голицю", - зазначили в КВУ.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 991 | Додав: adminA | Теги: масове споювання виборців, регіонах України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]