Пт, 2024-04-19, 11:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:13
Справу за фактом порушення таємниці листування Ландіка з LB.ua прокуратура все ж відкрила
Інші останні Політичні новини
Прокуратура Печерського району порушила кримінальну справу за фактом порушення таємниці листування народного депутата України Володимира Ландіка (Партія регіонів) з інтернет-виданням LB.ua, повідомляє відділ зв'язків зі ЗМІ прокуратури Києва.

"За результатами перевірки 18 липня прокуратура Печерського району Києва порушила кримінальну справу за ч.2 ст. 163 і ч.2 ст. 182 Кримінального кодексу (порушення таємниці листування або іншої кореспонденції державного діяча,.. що спричинило істотну шкоду законним правам, свободам та інтересам особи)", цитує "Интерфакс-Украина".

Прокуратура проводила перевірку за заявою депутата від 21 червня, в якому мова йшла про порушення його прав, гарантованих Конституцією. Депутат просив прокуратуру "вжити у зв'язку з цим рішення відповідно до Кримінального кодексу України".

Як повідомлялося, депутат Ландік звернувся до прокуратури Печерського району Києва з вимогою порушити кримінальну справу щодо низки журналістів інтернет-видання LB.ua. Органи прокуратури Печерського району Києва проводили перевірку заяви депутата про порушення його прав одним з інтернет-видань.

Шеф-редактор видання Соня Кошкіна в ефірі ток-шоу "Шустер Live" по скайпу сказала, що заява Ландіка - "всього лише привід розібратися з нашим засобом масової інформації і зі мною особисто".

"Депутата обурила публікація від 18 листопада 2011 року "Ландік-старший рятує сина за допомогою технологів і "правильних" коментарів на сайтах"", - наголошується в повідомленні інтернет-видання.

Згодом Ландік відмовився від своїх претензій, конфлікт було вичерпано.

Пізніше прокуратура Києва спростувала факт порушення кримінальної справи проти інтернет-видання LB.ua, про що повідомило видання з посиланням на власні джерела.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 999 | Додав: adminA | Теги: Ландіка з LB.ua, справу, прокуратура | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]