Пт, 2024-03-29, 07:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:46
США: Безробітний знайшов у себе в саду 150 тисяч доларів
Інші останні Новини світу

Безробітний тесляр Уейн Сабадж збирався нарвати зелені в своєму саду в Джонсбургзі, недалеко від Чикаго, коли серед качанів броколі виявив паперові мішки з 20-доларовими купюрами на суму 150 тисяч доларів, передає РИА "Новости".

Побачивши такий "урожай", Сабадж неабияк розхвилювався і зателефонував у поліцію. "Я повернувся додому і сказав батькові. У нас багато проблем, а тепер є ще одна", - цитує газета Northwest Herald розповідь Сабаджа.

"Що якщо це було пограбування банку? Раптом мене можуть запідозрити в причетності до цього", - заявив тесляр телеканалу WGN. Хоча ніяких підозр чи ідей щодо того, звідки могли взятися гроші ні в кого поки немає, не виключено, що втрата кимось ще не виявлена, і про неї не надійшло повідомлень у поліцію.

У даний час пакунки перевіряють на наявність відбитків пальців. Припускаючи, що гроші були підкинуті кимось у сад Сабаджа в понеділок і можуть бути затребувані, на їх місці поліцейський слідчий залишив свою візитну картку з телефоном офісу місцевого шерифа.

Якщо власник грошей не буде встановлений, поліція буде вирішувати, чи має Сабадж право привласнити 150 тисяч собі.

У 2010 році у США безробітний житель штату Вісконсин виграв мільйон доларів у лотерею, яку проводила мережа ресторанів швидкого харчування "Макдональдс". Виграшна картка, яка зробила 29-річного Джонатана Кохе мільйонером, знайшлася в купленому американцем напої.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1325 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]