Пт, 2024-04-26, 01:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:39
США готові допомогти Зеленському позбутися Росії - “доведеться забратися з України”
Інші останні Новини України

  “Доведеться забратися з України”: США готові допомогти Зеленському позбутися Росії

Американський конгресмен-демократ і член комітету Палати представників США з питань збройних сил Джон Гараменді вже говорив, яку військову допомогу отримає Україна в найближчі роки.

Тепер обіцяє допомогу Америки президенту Володимиру Зеленському принести мир в Україні і щоб Росія припинила агресію.

Про це він розповів в інтерв’ю “Голосу Америки”.

На питання журналіста, чи готові США реагувати в разі посилення російської агресії проти України, він сказав: “Ми, звичайно, готові”.

“Сполучені Штати були і повинні продовжувати бути відданими підтримці України в її триваючій війні з Росією. Ми хочемо, щоб Україна перемогла. Ми хочемо, щоб Росія покинула територію України. Ми хочемо, щоб Крим знову став частиною України. Це займе певний час. А це означає, що американська підтримка повинна бути тривалою”, – сказав конгресмен.

Гараменді нагадав, що американський уряд з 2014 року, з часу анексії Росією Криму, має програму в Східній Європі під назвою Європейська ініціатива стримування з бюджетом до 5 мільярдів доларів на рік. За його словами, США разом з союзниками посилають Москві сигнал – “не робіть безладу, не переходьте дорогу НАТО”.

“Вам доведеться забратися з території України. Ми там, ми хочемо, щоб Україна була безпечною країною, якій не загрожують і яка не перебуває в стані війни. Я знаю, що президент Зеленський прагне втілювати план, який би забезпечив майбутнє України, в якому Росія не буде загрозою, прагне закінчити війну таким чином, щоб задовольнити інтереси України. І ми хочемо підтримати його в цих зусиллях”, – підкреслив член військового комітету США.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 857 | Додав: adminA | Теги: РФ, США, забратися з України”, Зеленський | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]