Пт, 2024-03-29, 16:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:06
Стало відомо про таємне рішення Трампа - вступ України в НАТО
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Вступ України в НАТО: стало відомо про таємне рішення Трампа

Президент США Дональд Трамп дав вказівку вирішити питання зі зміною статуту НАТО в зв'язку зі складнощами вступу України через агресією Росії.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів екс-представник НАТО в Росії Гаррі Табах.

"Я знаю, що Трамп дав вказівку, щоб пропрацювали 5 пункт в статуті НАТО і знайшли вихід для Грузії і України. Я не можу передбачити, але я можу аналізувати вже те, що сталося. Ні в якому разі не рекламую ніякого кандидата в президенти, тому що я не маю на це права, так як я не українець. Але хочу сказати, що за останні п'ять років в Україні зробили дуже багато речей, яких на Заході не очікували. Наприклад, те, що буде безвізовий режим, коли в країні йде війна і фінансова криза. Навіть у Туреччині - союзника НАТО - немає безвізового режиму, а Україна домоглася цього. Те ж з церквою: здавалося, хто б пішов проти Російської православної церкви - це ж гігант, але Україна добилася і цього, отримала томос. Я не здивуюся, якщо Україна доб'ється вступу в НАТО", - розповів він.

Детальніше про вступ України в НАТО і відносинах всередині Альянсу, читайте в матеріалі "Апострофа": З крокодилами домовитися не можна: офіцер США пояснив, чому Україна обирає НАТО.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 921 | Додав: adminA | Теги: таємне рішення Трампа, НАТО, вступ України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]