Пт, 2024-04-26, 03:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:07
Стандартні меблі або на замовлення: що обрати
Інші останні Новини України

Стандартні меблі або на замовлення: що обрати

меблі замовлення Без меблів неможливо забезпечити нормальне життя людини або всієї родини. Хороші меблі дозволять з користю використовувати кожен сантиметр простору. Наприклад, шафи-купе, що буквально увірвалися в моду кілька десятиліть назад і з тих пір не здають позиції. Актуальними є меблі на замовлення, оскільки такий варіант дозволяє врахувати запити господарів, специфіку приміщення. Зробити замовлення можна онлайн на https://oakshop.com.ua/ - офіційний сайт магазину сучасних меблів OakShop.

При покупці ж стандартного варіанту у покупця немає можливості вибрати потрібну кількість ящиків, відділень, підібрати ідеально габарити. Ось чому створення меблів на замовлення часто стає єдиним можливим рішенням.

Кому підходить виготовлення меблів

Підходить цей варіант в першу чергу людям, які бажають врахувати планувальні особливості. Також виготовлення меблів на замовлення - це можливість вибрати відповідний стиль. У фаворі неокласицизм, модерн і хай-тек, але є і більш екзотичні варіації на зразок:

  • ампіру;
  • скандинавського або середземноморського стилю;
  • кантрі;
  • лофт;
  • індастріал.

Вони мають свою специфіку і важливо зробити правильний акцент саме за допомогою меблів.

Переваги меблів під замовлення

У хороших виробників задіюються сучасні технології, імпортна фурнітура. Сучасна фабрика  - це класика, знайома багатьом. Є можливість створити окремі елементи або цілі гарнітури, набори.

Змінюється кількість відділень, габарити, ящики, можливо акуратно впровадити дзеркальні і скляні поверхні, вміло обіграти кольори.

меблі замовлення

Іноді людей цікавлять дуже креативні рішення з нанесенням анімалістичних, флористичних мотивів, різноманітних принтів, абстракції, геометричних фігур або візерунків.

Все для повноцінного життя

Все створюється з розрахунком на тривалий експлуатаційний період. Часто вирішують замовити меблі і люди старшого покоління, інваліди, молоді сім'ї з дітьми і просто творчі особистості, які бажають бачити інтер'єр приміщення максимально цікавим, унікальним. Надійні виробники гарантують якість, гідну обробку, можливість створити гладку або рельєфну поверхні з облямівкою, з нанесенням захисних покриттів.

Бюджетним вважається варіант МДФ і деякі інші. Є можливість замовити і окремі елементи, наприклад, стільницю, що імітує фактуру натуральної кам'яної породи. Велика увага приділяється міцності корпусу, витривалості, здатності зберігати симетрію протягом усього терміну служби, який обчислюється роками.

Завдяки спеціальній обробці корпус буде рівним, матеріали гладкими, вони не деформуються та не будуть розбухати, навіть якщо в приміщеннях змінюються періодично температура і вологість. Ось чому ці варіанти актуальні і для облаштування житлових кімнат, кухонь, санвузлів. Все це і багато іншого можна замовити в будь-який час на сайті магазину сучасних меблів OakShop онлайн, ознайомившись з представленими в каталозі цікавими рішеннями.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 683 | Додав: admin | Теги: Меблі, замовлення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]