Чт, 2024-03-28, 10:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:08
Starbucks погрожує призупинити інвестиції в Британію - відповідь на критику
Інші останні Новини світу
Надмірна ретельність британського уряду в справі вибивання податків з великих корпорацій може призвести до прямо протилежного результату.

Американська корпорація Starbucks погрожує припинити вкладати інвестиції в економіку Великобританії після "несправедливих" нападок прем'єр-міністра Девіда Кемерона, пише The Sunday Telegraph, передає Газета.Ru.

Виступаючи раніше на цьому тижні на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, Кемерон знову розкритикував компанії, які, за його словами, несумлінно платять податки.

Британський прем'єр підкреслив, що виступає за зниження податкового тягаря, однак відзначив, що корпорації, що працюють у Об'єднаному королівстві, повинні чесно розраховуватися зі скарбницею.

The Sunday Telegraph пише, що в Starbucks вважають останній випад Кемерона недоречним.

"Компанія погрожує призупинити інвестиції в Британію розміром у десятки мільйонів фунтів стерлінгів після постійних несправедливих обвинувачень із боку Девіда Кемерона й уряду, що стосуються спірних питань оподаткування", - відзначає газета.

Скандал з компанією Starbucks розгорівся після того, як агентство Reuters з'ясувало, що останні десять років компанія декларує тільки збитки, що й дозволяє їй уникати податкових виплат у Великобританії.

Крім Starbucks в ухилянні від сплати податків викрили Facebook, eBay, Google, Amazon і Microsoft.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 911 | Додав: adminA | Теги: Британію, інвестиції, Starbucks | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]