Ср, 2024-04-24, 09:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:13
Стартував набір у нову поліцію у Чернігові, а на Прикарпатті - вже 20 осіб на місце. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

У січні 2016 року на вулиці Чернігова вийдуть 200 нових патрульних поліцейських. Про це у Чернігові 13 вересня заявив глава МВС Арсен Аваков під час відкриття пункту прийому анкет до нової патрульної поліції.

"Маємо у планах реалізувати наступний наш проект – дорожню патрульну поліцію на трасі "Чернігів-Київ", - зазначив Аваков.

Як повідомили у прес-центрі МВС, прийом анкет триватиме 3 тижні - з 13 вересня до 5 жовтня.

Також можливо заповнити онлайн-анкету та детальніше ознайомитися з умовами конкурсу можна на сайті www.mvs.gov.ua або за телефоном "гарячої лінії" - (0462) 619-930

Протягом першої години після відкриття центру було подано понад 200 анкет, третина з них надійшли в електронному вигляді.

У свою чергу заступниця глави МВС Ека Згуладзе зазначила, що наразі триває підбір викладацького складу та інструкторів, які навчатимуть майбутніх поліцейських.

А ось в Івано-Франківську конкурс до нової поліції вже становить 20 осіб на місце, серед кандидатів один з найнижчих показників – серед чинних співробітників правоохоронних органів. Про це у Facebook повідомив нардеп від БПП Мустафа Найєм, який з 2 вересня опікується запуском поліції в Івано-Франківську, Чернівцях, Слов'янську та Краматорську.

"На десятий день прийому анкет поліцейських Патрульної служби міста конкурс становить вже більш як 20 людей на місце. Серед кандидатів усе ще один з найнижчих показників діючих співробітників правоохоронних органів – 6%. Крім того, серед кандидатів 37% дівчат та 63% юнаків, кандидатів з вищою освітою 60%", - зазначив Найєм.

Він нагадав, що набір до патрульної поліції в Івано-Франківську триватиме до 18 вересня.

"Анкети приймаються в електронному вигляді на офіційному сайті МВС - mvs.gov.ua, а також індивідуально за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 42 щоденно (крім вихідних) з 9.00 до 18.00. На всі питання щодо прийому анкет ви можете отримати відповіді за телефоном гарячої лінії: +38 (0342) 586 000", - зазначив він.

Нагадаємо, 2 липня Верховна Рада ухвалила закон про національну поліцію.

4 липня нові поліцейські патрулі вийшли працювати на вулиці Києва. 23 серпня нова поліція запрацювала у Львові, 25 серпня - в Одесі.

2 вересня Кабінет міністрів України ухвалив рішення про створення центрального органу виконавчої влади - Національної поліції.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 837 | Додав: adminA | Теги: Набір, місце, Прикарпатя, нова поліція, 20 осіб, чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]