Сб, 2024-04-20, 15:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:19
Стався перегрів на лінії "Краснодар-Крим", поставки електроенергії скоротилися вдвічі
Інші останні Новини з регіонів України

  Перетікання електроенергії по енергомосту в окупований Крим у суботу, 5 грудня, зменшилося на кілька годин більш ніж у два рази через аварію. Про це повідомив начальник кримського управління МНС Росії Сергій Шахов, передає "Крим.Реалії".

"Станом на 18:00 годин сумарна генерація склала 718 мегават. Перетікання "Краснодар-Крим" склало 89 мегават. Проводяться аварійні роботи, вони повинні були закінчити їх десь о 20:00-21.00 і обіцяли дати 285 мегават", - сказав Шахов на засіданні штабу з ліквідації надзвичайної ситуації в Криму.

За його даними, зменшення перетікання сталося через перегрів на лінії.

Так званий "міністр енергетики" російського уряду Криму Світлана Бородуліна заявила, що ремонт закінчено о 18:07.

Нагадаємо, 22 листопада через підрив електроопор в Херсонській області в анексований Росією Крим перестала надходити електроенергія з материкової частини України. На півострові оголосили режим надзвичайної ситуації.

Президент Росії Володимир Путін, який прибув 2 грудня в Крим, взяв участь у церемонії запуску першої нитки енергомосту з Кубані до Криму.

МЗС України висловило Росії протест з приводу візиту Путіна на півострів, в черговий раз зазначивши, що це тимчасово окупована територія України.

Аксьонов планує перевести підприємства Криму на нічнийрежим роботи

У анексованому Криму промислові підприємства планують перевести на нічний режим роботи. Про це заявив "глава" Криму Сергій Аксьонов, передає "Українська правда".

За його словами, першим на нічний режим роботи в умовах надзвичайної ситуації перейде Сімферопольський завод "Фіолент".

"Для того, щоб те чи інше підприємство могло працювати в розміреному режимі, необхідно на добу виділяти від 1,5 до 2 МВт електроенергії. Так, наприклад, АТ "Завод "Фіолент" вже домовилося з адміністрацією Сімферополя про нічний режим роботи, також подібний вихід з ситуації шукають інші промислові підприємства", - заявив Аксьонов.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 752 | Додав: adminA | Теги: вдвічі, поставки електроенергії, перегрів, лінія Краснодар-Крим | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]