Пт, 2024-04-26, 11:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:24
Стався вибух боєприпасів у Казахстані, населення евакуюють
Інші останні Новини світу

  На місце події скеровані підрозділи рятувальних та екстрених служб. Населення евакуюють. За попередніми даними, вибух на військовому складі спровокувало спалах біля одного з будинків.

У четвер, 26 серпня, в Казахстані на території військової частини трапився потужний вибух.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони країни, пише KTK.

«У військовій частині, що дислокується в Байзакському районі Жамбилська області, близько 19:00 сталося загорання біля одного зі складів. В результаті пожежі стався вибух невстановлених предметів», - йдеться в повідомленні.

До гасіння пожежі залучено пожежні команди частині на гусеничних пожежних машинах.

«Ліквідація вогнища загоряння триває. Причини загоряння встановлюються. До місця події направлено комісію міністерства оборони під керівництвом заступника міністра генерал-лейтенанта Руслана Шпекбаєва», - повідомили в Міноборони Казахстану.

На місце події скеровані підрозділи рятувальних та екстрених служб. Населення евакуюють, пише KTK. За попередніми даними, вибух на військовому складі спровокувало спалах біля одного з будинків. Пожежа призвела до вибуху «невстановлених предметів».

Йде евакуація мешканців прилеглих будинків і селищ.

Як повідомив президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв, для ліквідації наслідків пожежі на складі створено оперативний штаб. За даним фактом порушено кримінальну справу. На місце події скеровані підрозділи МВС, МНС. У районі НП призупинено залізничний рух.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 542 | Додав: adminA | Теги: евакуація, населення, казахстан, вибух боєприпасів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]