Вт, 2024-04-23, 12:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:43
Стріляли посеред ночі в одеському клубі: двоє вбитих, троє поранених. Підозрювані затримані
Інші останні Кримінальні новини
У неділю, 9 грудня, близько 3:00, в міліцію надійшло повідомлення про двох озброєних чоловіків, які зайшли до одного з розважальних закладів міста Одеси по вулиці Рішельєвській і відкрили стрілянину, в результаті загинули дві особи, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ" з посиланням на прес-службу ГУ МВС України в Одеській області.

Загиблими виявилися 29-річна жінка і 24-річний чоловік, ще троє відвідувачів отримали вогнепальні поранення.

На місце злочину негайно були направлені мобільні наряди міліції. Екіпажі ДПС ДАІ та патрульної служби міліції розпочали переслідування автомобіля Мерседес, в салоні якого перебували озброєні люди. На вулиці Середньофонтанській, у міжквартальних проїздах, співробітники міліції заблокували рух переслідуваного авто і затримали двох осіб, у яких при собі знаходилась мисливська зброя - АКСУ "Вулкан" з трьома спорядженими магазинами і мисливський ніж.

Чоловіків доставили до Приморського райвідділу міліції, де було встановлено їх особи. Затримані виявилися жителями міста Полтава, 1973 і 1977 р.н., їм було оголошено, що вони підозрюються у скоєнні злочину.

На даний момент проводяться першочергові слідчі дії; вилучені речові докази направлено на експертизу.

Як повідомлялося, 3 грудня у нічному клубі Маріуполя "Арка" о 00:15 також стався інцидент із застосуванням вогнепальної зброї. Двоє відвідувачів перебували в стані сильного алкогольного сп'яніння, і при спробі їх втихомирити, відкрили стрілянину. У результаті було застрелено охоронця закладу і поранено відвідувача.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 986 | Додав: adminA | Теги: двоє вбитих, одеському клубі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]